24 Mayıs 2015 Pazar

MUSTAFA GÖZLET

YEŞİLHİSAR KAYMAKAMI MUSTAFA GÖZLET

 26/02/1986 tarihinde Denizli’nin Güney İlçesinde Doğdu. İlk ve orta öğrenimini Denizli’de tamamladı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünü 2008 yılında tamamladıktan sonra Sanayi ve Ticaret Bakanlığı bünyesinde stajyer kontrolör olarak görev yaptı.
   22/11/2010 tarihinde 99. Dönem Muğla kaymakam adayı olarak mülki idare amirliği mesleğine intisap etti. Kaymakam refikliği stajını Denizli ili Acıpayam ilçesinde, mülkiye teftiş stajını Mülkiye müfettişi Çetin ÇELİK refakatinde Bilecik ilinde tamamladı. Sırasıyla Mersin’in Çamlıyayla, Isparta’nın Yenişarbademli ve Adana’nın Pozantı ilçelerinde kaymakam vekilliği görevlerinde bulundu.
   İngiltere’de yurtdışı stajını tamamlayan kaymakamımız, bu bir yıllık süre içerisinde Essex Üniversitesinde Politika alanında yüksek lisans yaptı.
   99. dönem kaymakamlık kursunu üstün başarılı olarak tamamlayan kaymakamımız, 03/09/2014 tarih ve 2014/1032 Sayılı müşterek kararname ile Yeşilhisar Kaymakamı olarak ilçemize atandı.
   Kaymakamımız okul öncesi öğretmeni Elif GÖZLET ile evlidir.

Hiç yorum yok: