8 Aralık 2015 Salı

GÜNER KÜÇÜK BAYRAM



Prof. Dr. Güner Küçük Bayram

Ö. Nadir Küçük ve Aysel Küçük ’ün kızları Güner Küçük Bayram 1962 yılında Bünyan’da doğdu. Dr. M. Öner Küçük’ ün ablasıdır. İlkokulu Atatürk İlkokulu’nda, Ortaokulu Bünyan Ortaokulu’nda tamamladı. Bünyan Lisesinden mezun oldu. Lisans eğitimini 1985 yılında Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi’nde tamamladı. 1990 yılında Doktora eğitimimi Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü’nde tamamladı.

1985 - 1990 yılları arasında Araştırma Görevlisi olarak Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesinde görev yaptı. Erciyes Üniversitesi Safiye Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksek okuluna 1990 yılında Yardımcı Doçent olarak atanan Güner. 2002 yılında Doçent ünvanını alarak, Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Histoloji - Embriyoloji Anabilim Dalı kadrosuna atandı. 1990 - 2007 yılları arasında Safiye Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü ve Üniversite Senato üyeliği görevlerinde bulundu. 2011 yılında Profesör kadrosuna atanan Güner, Halen, Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Histoloji - Embriyoloji Anabilim Dalı’nda öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır.

Jeoloji Yüksek Mühendisi Mehmet Bayram ile evli olan Güner Küçük Bayram, Fehmi Güray ve Nadir Mert adlarında iki çocuk annesidir.

Hasan Yüksel


Hiç yorum yok: