13 Eylül 2015 Pazar

ŞABAN GÜNER


ŞABAN GÜNER (1956 -      )

27.01.1956 Bünyan Dervişağa Mahallesinde doğdu. Babası ismet Güner Annesi Gülten Günerdir. Namık Kemal ilkokulu, Bünyan ortaokulu ve Bünyan Lisesini 1972 yılında bitirdikten sonra 1976 yılında Eskişehir Ticari İlimler Akademisinden mezun oldu. Askerliğini Yahyalı Askerlik Şubesi başkanı olarak yaptı. Halk Bankası,İşçi Kredi Bankası, Panter Plastik, Bünyan Gıda, Sarıyıldız Un Fabrikası ve Şahbaz Makina AŞ'de sırası ile Üst Düzey Yöneticilik yaptı. Halen Şahbaz Isı Sanayi AŞ'nin Genel Müdürü pozisyonunda çalışmaktadır.

Güner,  Bünyan Spor Genel kaptanlığı ve kulüp başkanlığı görevlerinde bulunmuş, döneminde Bünyanspor Gençlerde ve 1.amatörlerde şampiyonluklar yaşamıştır. (1977-1978) Kendisi Amatör Küme Tertip Komitesi üyeliğinde de bulunmuştur.

Güner, KCTAŞ denetleme kurulu üyeliği yapmıştır. Siyasi alanda da aktif olarak çalışmış; Doğru Yol Partisi Kocasinan Teşkilat Başkanı ve ilçe başkanlığu görevlerini yürütmüştür. Maç Spor Dergisi, Akın günlük gazetelerinde köşe yazıları yazmıştır. Halen Haber Kayseri Gazetesinde köşe yazıları yazmaktadır. Hayatının her döneminde doğduğu yer olan Bünyan'a hizmeti ön planda tutmuştur.

Eşi Hürriyet Güner'le 35 yıldır evlidir. 2 kız babasıdır. Küçük kızı Kayseri'de serbest avukat olarak çalışmaktadır. Halen Kayseri'de ikamet etmektedir.

Hiç yorum yok: